Windows 11 Kopen | Avantixsolutions.nl
Wilt u Windows 11 kopen? Avantixsolutions.nl is een betrouwbare online portal die een collectie Windows 11 tegen scherpe prijzen verkoopt. Wij bieden een uitstekende klantenservice. Kom er vandaag nog meer over te weten, bezoek onze site.

Hoe zit het met de licentieverlening voor Microsoft Windows 11?

In een uitstekende wereld zou uw bedrijf zeker constant de nieuwste variant van elke goedgekeurde softwaretoepassing in uw omgeving uitvoeren, zodat uw eindgebruikers kunnen profiteren van de huidige functiecollecties en uw IT-team enige schijn van gemak kunnen bieden. Windows is in de loop van de tijd vooruitgegaan en verbeterd. Je kunt deel uitmaken van de geschiedenis door office 2021 te kopen.  

 

Hoewel de introductie van Windows 11 een voordeel is voor het bestaande moderne technologielandschap, is het bovendien een aanwijzing die uw bedrijf moet beoordelen en bij het uitvoeren van softwareprogrammalicenties voordat u belangrijke os-beslissingen neemt - want wanneer uw licenties vandaag de dag zijn voltooid, begrijpt u dat u state-of-the-art veiligheids- en beveiligingspatches krijgt om u te beschermen tegen risico's.

 

Het waarom

Windows 11, Microsoft's Chief Product Office voor Windows, is ontworpen voor onze nieuwe realiteit van digitalisering. Tijdens de COVID-19-epidemie hebben we allemaal ons werk en privéleven gereorganiseerd en is de pc belangrijker dan ooit geworden. Dus gooide Microsoft hun zekerheid te ver en ontwierp ook hun heldenproduct opnieuw.

 

Wat is er gloednieuw?

 

Wanneer je alle krantenartikelen en blogsites bekijkt, is er veel nieuws. Er is deze gloednieuwe, duidelijke Interface; er is een nieuwe Store en een nieuw, veel opener framework. Ga naar de blogsite van het Microsoft Home-venster om alle nieuwe functies samen te vatten.

 

Algemene licenties

U kunt nogal gerustgesteld zijn als u merkt dat er niet veel zal veranderen met betrekking tot licenties. Wanneer Windows 11 beschikbaar komt, komen alle pc's met een licentie voor Windows 10 vandaag in aanmerking voor een gratis upgrade naar Windows 11. Niettemin moet de computer voldoen aan minimale vereisten om Windows 11 uit te voeren; u kunt office 2021 downloaden en installeren van de App om te ontdekken of de uwe dat doet.

 

download.png

 

De upgrade-aanpak zal zeker samenvallen, zoals we hebben gezien met de kostenupgrade van Windows 7 naar 10. Het betekent dat managers van softwareprogramma's en licentiemanagers enkele beheertaken moeten uitvoeren om voltooide updates bij te houden (u zult zeker geen bewijs van een gratis upgrade krijgen). Microsoft beweert echter dat er geen deadline meer is, zoals eerder wel het geval was. Dit betekent dat clients niet vaak hoeven bij te werken.

 

Windows 11-licentie-effecten: wat u moet begrijpen

Windows 11 is nu beschikbaar als een gratis upgrade voor in aanmerking komende Windows 10-pc's en op nieuwe pc's. Als u wilt controleren of uw bestaande Windows 10-computer geschikt is voor de gratis upgrade naar Windows 11, bladert u door Windows.com om de toepassing voor medisch onderzoek van de computer te downloaden.

 

Als uw apparaat nog niet in aanmerking komt, moet u zich niet benadrukken - de kwalificatie zal zeker breder worden op basis van hardwarekwalificatie, leeftijd van het apparaat en betrouwbaarheidsstatistieken. Microsoft verwacht dat alle gekwalificeerde tools deze upgradekans krijgen aangeboden. Ze werken ook samen met leveranciers van apparatuur om te garanderen dat alle Windows 10-pc's die u vandaag aanschaft, klaar zijn voor de upgrade naar Windows 11.

 

Het toevoegen van licentie-upgrades zal zeker vereist zijn voor volumelicentieconsumenten die Windows Venture gebruiken. Stel echter dat u een energetische softwaregarantie hebt op uw Windows Desktop OS-licenties, een energiek Windows E3 / E5-lidmaatschap of een M365-verzamelingsbundel met Windows Desktop computer OS. In dat geval bent u gekwalificeerd om te upgraden naar Windows 11 Enterprise volgens een algemeen schema.

 

Het Windows 10 OEM-certificaat wordt vervangen door een Windows 11 OEM-licentie en de bijbehorende bits-en-bytes-installatie voor nieuwe apparatuur. Het licentieapparaat blijft hetzelfde, kostenaanpassingen zijn vandaag niet bekend.

 

Volumelicentie

Wanneer we Quantity Licensing (Business Contract, Open Value (Subscription) en het Cloud Remedy Service Provider-programma als instanties bekijken, is er een voorspelde verandering voor de LTSC-variaties.

 

Met Windows 10 heeft Microsoft een halfjaarlijkse kanaalupgradefrequentie en lanceert het twee gloednieuwe lanceringen per jaar. Windows 11 brengt dat terug naar één nieuwe lancering per jaar.

 

Windows per klant

Klanten die een Windows 10 Upgrade per toollicentie hebben verkregen via hun Quantity Licensing Agreement, komen ook in aanmerking voor een gratis upgrade naar Windows 11. Er zal niet veel veranderen voor klanten die een 'per individu' licentiesysteem gebruiken. Elke gebruiker met een licentie voor het gebruik van Windows 10 komt in aanmerking om Windows 11 te gebruiken in plaats van Windows 10.


Voor meer informatie:-

Windows 10 Kopen Usb

Windows 11 Kopen

Windows 11 Licentie Kopen

Windows 11 Pro Licentie